Webus Logo.png WEBUS CRM - WEB Customer Relationship Management

Vanzari CRM Aplicatie care nu trebuie sa lipseasca din dotarea companiilor care doresc sa isi sporeasca vanzarile, sa isi administreze clientii potentiali si sa ii trateze ca pe orice client platitor, astfel incat rata de conversie si costurile de promovare versus incasari sa fie cat mai mare.

Marketing B2B-CRM Informatii despre toate firmele din Romania stau la dispozitie in baza de date, astfel incat functie de "target-ul" de clienti ai companiei, se pot crea campanii de telemarketing, Email Marketing, Direct Mail, SMS si Mobile Marketing.

Aplicatie CRM Integrat cu WEBUS CMS, permite clientilor sa trimita si sa primeasca informatii din website-ul firmei, direct in sistemul CRM.

Newsletter-TeleMarketing-CRM Pe langa acestea, WEB CRM mai ofera managerilor posibilitatea sa urmareasca performanta profesionala si aderenta la program a angajatilor, monitorizand timpul de lucru, precum si toate activitatile desfasurate pe computerul companiei.


Download WEBUS CRM de aici!

Marketing B2B-CRM Marketing B2B

Contine informatii actualizate despre toate firmele din Romania. Se pot identifica clienti potentiali si crea campanii de marketing, telemarketing, emailing, SMS, etc.

Vanzari CRM  Vanzari

Administreaza procesul de vanzare si ale etapelor acestuia, pornind de la stadiu de prospect pana la semnarea contractului. Monitorizeaza implicarea altor agenti sau departamente.

Asistenta-clienti-CRM  Asistenta Clienti & Suport

Administrare cazuri de suport ale clientiilor primite prin Email, Website sau Telefon. Clientul va fi informat prin email de evolutia cazului sau.

Derulare Campanii Marketing  Derulare Campanii

Campaniile Newsletter, Email si SMS marketing  se pot transmite direct din aplicatie, folosindu-se sabloane predefinite sau personalizate.

Call-center CRM Administrare

Taskuri zilnice, oportunitati de afaceri, contacte, organizatii - toate intr-un singur loc.

Accesare Online - CRM  Accesare Online

Integrat cu WEB CMS, permite clientilor firmei sa trimita si sa primeasca informatii din website-ul firmei, direct in sistemul CRM.

Marketing Online - CRM  Marketing online

 Nu scapi nimic din vedere si este foarte simplu de folosit, intr-un suport Multi Language.

Calendar Evenimente CRM  Calendar & Evenimente

Nu poti rata nici o intalnire sau eveniment integrand aceasta optiune cu alarma.

Platforma Webus - CRM - derotel Media