Etapele crearii unui site web de calitate

Afaceri-Internet Internetul a devenit o vasta resursa de informatii pentru oamenii de afaceri dar si pentru persoanele fizice, ei descoperind avantajul de a fi gasit online: usurinta de utilizare a celor mai eficiente mijloace de publicitate. Internetul revolutioneaza intreaga piata, acordand afacerilor, mari sau mici deopotriva, aceleasi oportunitati ca produsele, serviciile sau informatiile lor sa fie prezentate intr-un mod atragator si eficient.

Domeniu site Primul lucru ce va trebui sa il faci inainte de orice este sa iti cumperi un domeniu. Numele domeniului este acelasi cu numele pe care vrei sa il dai site-ului tau si pentru a-l primi pe cel dorit va trebui sa platesti lunar / anual sau o taxa pentru a fi unic inregistrat sau versiunea romaneasca: iti poti cumpara domeniul pe viata.

Hosting site Ai nevoie dupa de un hosting, adica o companie ce iti poate conecta site-ul tau la marea retea de internet. Gandeste-te ca e ca si cum ai inchiria un birou pentru afacerea ta.

Creare website Odata ce ai un domeniu si un hosting, urmatorul pas este crearea site-ului tau sau desenarea lui, ceea ce noi numim web design. Conteaza foarte mult cum va arata fiecare pagina, viitorul tau website este oglinda afacerii tale, sau cum mai numim noi: ce vezi, aia primesti! 

Design website Design-ul site-ul este crucial, celelalte forme de publicitate modelandu-se dupa layout-ul tau. Pentru a castiga cat mai multi posibili clienti care navigheaza pe internet, site-ul tau va trebui sa ii atraga si sa le capteze atentia pana cand rezultatul dorit este atins, exact ca un povestitor: trebuie sa prinda atentia si sa o mentina!

Oportunitati-afaceri Alte oportunitati sunt la un click distanta, asa ca un site creat prea simplu sau irelevant, va deveni rapid o amintire fada, in timp ce potentialul client se grabeste catre o alta destinatie online. Un website creat si desenat solid, atragator in continut si aspect, va aduce clientul inapoi pentru vizite regulate si va crea deasemenea the word of mouth traffic, sau traficul venit din gura in gura. Stim cu totii ca referinta cuiva apropiat sau in care avem incredere face diferenta!

Testare website Testarea site-ului web face parte din ciclul crearii siteului tau. Pentru noi este primordial sa testam paginile web in timp real in diferite browsere: ultimile versiuni de la Internet Explorer, Firefox, Opera, Sfari si Chrome, aceasta fiind modalitatea cea mai simpla de a verifica daca vizitatorii tai te pot vedea online.

Bani-cu-site Faceti bani cu site-ul dvs. daca vindeti produse sau servicii, prin integrarea unui formular de comanda, a unui modul de plata online sau prin vanzarea spatiului de reclama daca aveti destui vizitatori. Promovarea site-ului va aduce acesti vizitatori constanti prin diferite metode de marketing, reclame platite si social media.

Optimizare Google Deasemenea, pentru a aparea printre primele pagini in motoarele de cautare va puteti optimiza site-ul prin Search Engine Optimization (SEO).

Pachet-servicii-online derotel Media iti ofera un pachet complet de servicii, iti creste afacerea de la domeniu, hosting, webdesign, creare site, testarea site-ului, promovare Adwords, Social Media pana la optimizare SEO.

Vedeti aici cat costa un website.