Ne-am nascut in Friedrichshafen, Germania

Logo Eutera Ne-am nascut in Friedrichshafen, Germania, in 2003, sub numele Eutera eK. Experienta in design si telecomunicatii a fondatorului companiei, a fost cheia pentru inceputul unei colaborari de mai bine de 7 ani cu compania KabelBW GmbH & Co, fosta divizie de CaTV a companiei de stat Deutsche Telekom din Stuttgart.

KabelBW este primul furnizor de servicii CaTV, Internet si Telefonie ce deserveste aproximativ 40% din piata Germaniei. KabelBW a contractat serviciile de design si programare ale firmei Eutera eK, devenind astfel furnizorul principal de solutii software si echipamente in domeniul provisioning, network management si consultanta IT.

Din 2009 si in Romania sub brandul derotel.ro

logo3.png

Din 2009, expertiza si documentatia din Germania intra si in Romania sub brandul "derotel Media", brand dedicat in continuare pietei germane si sub brandul "software Media" specific pentru piata de IT din Romania. Compania continua sa dezvolte software pentru Eutera eK, beneficiind astfel de facilitatile fiscale ale dezvoltarii de software off-shore.

Specialistii derotel.ro au reusit sa dezvolte cel mai flexbil CMS (Content Management System) pentru alti clienti mari ai pietei germane din care nu putem sa nu amintim compania de targuri si expozitii a orasului Muenchen (Messe Muenchen AG).

Incepand din luna august 2011, derotel.ro si-a propus sa utilizeze portofoliul si expertiza acumulata in Germania si vine sa ofere servicii profesionale dupa standardele germane si pe piata romaneasca.

Vezi aici referintele noastre!

 software Media Logo

          

RazvanR

Kati

Razvan

Mihai

Sergiu

Alex