Webus Logo.png WEBUS ERP - WEB Enterprise Resource Planning

ERP-gestiune-facturare.png WEBUS ERP iti organizeaza fiecare proces si fiecare activitate de afaceri astfel incat pune la dispozitie informatii rapide si concrete, printr-o interfata de utilizare moderna: Management Produse, Management Constractare, gestiune si facturare expediere automata pe email, plati, confirmari de plata si restrictionari automate.

Facturare-automata-ERP Aplicatia WEBUS ERP iti ajuta productia si automatizeaza procesele din firma, a gestiunii, incasarilor si platilor si nu in ultimul rand, usureaza munca prin facturarea automata la ziua stabilia.

Configurare-plati-OP-ERP Aplicatia WEBUS ERP sprijina deciziile manageriale, scuteste timpul de lucru si se adapteaza rapid la schimbarile permanente din mediul firmei. ERP este un instrument inovator pentru afacerea ta, ce imbunatateste randamentul si reduce costurile semnificativ, ca afacerea ta sa ramana in top intr-o competitie mereu ridicata si schimbatoare.

Clienti ERP.png Clienti: unitymedia (fost Deutsche Telekom, actual UPC, detine 40% din piata germana de cablu tv, internet si telefonie).


Download WEBUS !

Marketing B2B-CRM Management Produse si Productie

Planifica si urmareste produsele si productia, inclusiv a parametrilor calitativi a produselor sau serviciilor livrate.

Vanzari CRM  Management Contractare

Organizeaza procesele si activitatile de afaceri, pune la dispozitie informatii corecte. Elaboreaza documente si rapoarte, pregateste executia si supervizarea acesteia.

Asistenta-clienti-CRM  Gestiune, Facturare Automata

Tine evidenta stocurilor, a furnizorilor. Consumurile se genereaza automat, in baza productiei, cu posibilitatea de corectie a stocului. Identifica corect  contractele ce urmeaza a fi facturate si genereaza automat facturi.

Derulare Campanii Marketing  Retetar, Manufactura

Tine evidenta materiilor prime, a produselor, a materialelor necesare pentru efectuarea unor comenzi. Standardizeaza si mareste viteza  procesului de manufactura.

Call-center CRM Incasari, Plati, NIR

Calculeaza incasari, plati, salarii si  managementul informatiilor despre salariati. Nota de intrare si constatare de diferente se optimizeaza in ERP pentru incarcarea de gestiune.

Accesare Online - CRM  Facturi, Chitante, OP

Tine evidenta facturilor si chitantelor din firma. Incaseaza documentele inregistrate in lei dar si in valuta, in acest caz  poate  inregistra automat diferentele de schimb valutar. 

Platforma Webus - ERP - derotel Media