Etapele implementarii unui proiect online cu derotel Media

           
Creare site - Grafica   ETAPA 1 - DESIGN GRAFIC  

Inainte de implementarea propriu-zisa este nevoie de un proiect in baza caruia se va genera si caietul de sarcini, care va expune cerintele si nevoile afacerii dumneavoastra in mod vizual. Tot in aceasta etapa se realizeaza si design-ul grafic al viitorului proiect. Dupa acceptarea din partea clientului a caietului de sarcini propus, se face estimarea finala, iar caietul de sarcini se ataseaza la contract, astfel incat cu ajutorul acestuia sa poata fi semnat documentul de acceptanta la finalul implementarii proiectului. Se utilizeaza programe dedicate pentru design grafic.

 

Crare site - Slicing   ETAPA 2 - TAIERE POZE  

In aceasta etapa se face taierea imaginilor utilizate in design-ul grafic, astfel incat sa poata fi replicat un design de ansamblu cu imagini de dimensiuni foarte mici, care vor oferi prezentei web o viteza superioara, fata de variantele statice cu poze de dimensiuni mari. Se utilizeaza programe de grafica si optimizare de imagini.

 

Crare site - Programare   ETAPA 3 - PROGRAMARE WEB  

Designul grafic este preluat de la graficieni si in baza acestuia se va incepe programarea propriu-zisa, astfel incat proiectul sa poata lua calea internetului. In aceasta etapa se va genera codul sursa, care va crea o copie cat mai fidela a design-ului grafic, astfel incat browser-ul computerelor sa poate interpreta website-ul si sa il afiseze pe ecranele utilizatorilor, impreuna cu texte, filme si alte zone de continut. Se pot utiliza programe dedicate sau pur si simplu un editor de tip-ul Notepad, functie si de complexitatea proiectului.

 

Crare site - Integrare   ETAPA 4 - INTEGRARE CMS  

In aceasta etapa, proiectul devine administrabil si editabil pentru client fara ca acesta sa aiba nevoie de cunostinte de desgin, grafica si programare. Astfel echipa de marketing isi poate gestiona textele, le poate adapta si modifica dupa bunul plac. De asemenea numarul de pagini, butoane si meniuri sunt limitate doar de aspectul vizual al website-ului. In aplicatia WEB CMS se integreaza proiectul proaspat programat si din acest moment, prezenta dumneavoastra online are o forma reala de business.

 

Crare site - Dezvoltare module   ETAPA 5 - DEZVOLTARE
SCRIPTURI SI MODULE
 

Aceasta etapa este optionala si se aplica numai pentru proiectele interactive. Acum se dezvolta diferite module necesare interactivitatii cu utilizatorul final. Scripturile si modulele gen Magazin Online, Newletter, Reduceri, Promotii, Concursuri, Social Media sau altele sunt configurate si programate, astfel incat sa se cabreze pe designul ales de catre client si sa ofere un nivel interactiv de business, care sa genereze incasari, numai cu ajutorul prezentei online.

 

Vezi aici preturi webdesign