Ce ai nevoie ?

punct_rosu.png Orice proiect porneste de la o idee, pe care un business developer o va contura si o va transforma intr-o afacere. Project Manager-ul iti va lua grijile de pe cap si va interactiona cu designerii si inginerii care vor da nastere proiectului tau. Designul site-ului este tabloul afacerii tale. Programatorii se vor ocupa ca tabloul sa ia forma unui website si sa devina functional.
punct_gri.png Dupa ce site-ul va fi gata, acesta trebuie prezentat lumii intregi impreuna cu produsele pe care doresti sa le promovezi. Optimizareapublicitatea si promovarea site-ului tau sunt esentiale pentru a obtine profitul atat de necesar pentru a rezista intr-o piata concurentiala acerba.

Vezi aici preturile noastre! 

 

Ce stim sa facem?

punct_albastru.png In ziua de azi, oricine crede ca se pricepe la internet.  Internetul direct sau indirect ne invadeaza viata de zi cu zi insa, pentru ca un proiect nou sa intre in circuitul consumatorilor de internet si sa atraga clienti, acesta trebuie sa parcurga mai multe etape: conceptie, web design, programare si promovare online.

punct_galben.png Acoperim toate competentele necesare, astfel incat prezenta dumneavoastra pe internet sa fie una de succes. Putem sa traducem si sa optimizam ideile voastre in limbajul in care motoarele de cautare si utilizatorii sa poata interactiona eficient. Cunoastem ce functioneaza si ce nu functioneaza pe Internet.

punct_verde.png Ne dam seama in ce mod interactioneaza un utilizator cu un site. Stim cum pot fi optimizate fluxurile de informatie intr-un site, pentru ca vizitatorii sa devina cumparatori, iar administratorii sa-l poata gestiona usor! Intr-un cuvant, stim cum sa cream si cum sa promovam un produs care sa va multumeasca, dar mai ales care sa va aduca clienti.

Vezi aici referintele noastre!

Servicii web design programare