mockup_touring_rent_auto.ep

Exported at: Fri Dec 14 2012 13:08:38 GMT+0200 (GTB Standard Time)

Home

Programarea Design-ului si Implementare in Full CMS: 18 ore.
Facilitati sau zone active:
Slide Show - Model simplu, fara animatie : se va regasi in zona cu poza in care este inscris "RENT A CAR" si unde se vad cele doua maini si un set de chei. Temporizarea se va configura dupa dorinta beneficiarului, (de obicei este 5 sec). - Estimare : 2 ore - 40 euro.
Modul rezervari auto - se va gasi in zona marcata "Rezervari Auto". Informatiile primite de la client se vor transmite in Projector CRM, in meniul "Oportunitati". De aici va fi preluat de unul din reprezentantii Touring Rent Auto. Totodata, informatiile din formular se vor transmite si catre www.rentacarbucharest.com.
Estimare:
- formular nepersonalizat : 10 ore - 200 euro.
- formular personalizat : 16 ore - 320 euro. (cu mentiunea ca este necesar ajutorul programatorilor de la rentacarbucharest.com).
Modul Rezervare General - se vor utiliza codul iframe primit de la partenerii allabouttravel.ro care vor fi integrate in zona rezervari. Informatiile se vor trimite numai catre parteneri. Nu se va trimite catre echipa allabouttravel nici Email si nici nu se va inscrie rezervarea in Projector CRM. Plecand de la premisa ca este corect codul primit si nu vor fi probleme la implementarea cu respectivi parteneri, atunci se vor putea considera maxim 1 ora pe fiecare formular al partenerului respectiv.
Estimare 1 ora / fiecare formular - 20 euro.

Modul Newsletter - se va regasi in chenarul unde este inscris Nume si Email. Dupa inscrierea datelor in campurile aferente acestea vor fi verificate inainte de transmisie si ulterior salvate in Projector CRM, in meniul newsletter cu ajutorul carora se vor putea crea diferite campanii de Email marketing. Inclusiv configurarea pentru Projector CRM.
Estimare: 3 ore - 60 euro.

Projector CRM: implementare varianta standard cu urmatoarele meniuri: Task, Contacte, Companii, Oportunitati, Proiecte, Campanii, Emailuri, Calendar. Estimare pentru 5 utilizatori: 5 ore - 100 euro.


Promovare si Optimizare:
Promovare:
Cuvinte cheie : rent a car, inchirieri masini, auto de inchiriat, inchirieri autoturisme, leasing operational, transfer aeroport.
Banner animat pentru alte website-uri: 10 ore - 200 euro.
Afisari = clienti potentiali care viziteaza site-ul allabouttravel.ro (cu alte cuvinte click pe un link care duce catre pagina allabouttravel.ro)

Varianta 1:  900 afisari lunare -  CPC 2, Buget max zilnic 110 RON, (mediu 45 RON) -> buget lunar 1350 RON
Varinata 2: 1260 afisari lunare - CPC 3, Buget max zilnic 110 RON, (mediu 88 RON) -> buget lunar 2630 RON
Varianta 3: 1740 afisari lunare - CPC 5, buget max zilnic 300 RON, (mediu 180 RON) -> buget lunar 5400 RON

Optimizare SEO pentru motoare de cautare:

cuvinte cheie: rent a car - potential 49500 cautari lunare, inchirieri masini - potential 74000 cautari lunare.
Restul de cuvinte cheie care se regasesc la Promovare nu au un potential semnificativ care sa justifice investitia in SEO.

Cost initial : 12 ore - 240 euro - include pachetul SEO complet.
Costuri lunare:
Propunerea noastra:
buget lunar pentru on-site SEO si review-uri - 5 ore - 100 euro
buget lunar maxim pentru off-site SEO - 200 euro. Aici sunt incluse costurile link-urilor de la alte website-uri cu minim PR3. (se vor stabili lunar functie de partenerii gasiti si se va incerca maximizarea rezultatelor in bugetul propus).Rezervare

Newsletter

Bilete Avion

Bilete Autocar

Contact

Informatiile preluate din formular se vor supune unei verificari a campurilor dupa care se vor transmite catre o adresa de email a beneficiarului. Estimare - 3 ore.